Fitt-Feeling Fitness

Fitt-Feeling Fitness

A Badar Krisztina Fitness Iskola 17 éve ismerteti meg a fitness alapjaival a 3-15 éves korú gyerekeket.
Korosztályos csoportjainkban az aerobik, a művészi torna, a modern tánc és az akrobatika alapjait oktatjuk profi szakemberek, egykori válogatott sportolók közreműködésével.
Célunk, hogy a fiatalok már óvodás, illetve kisiskolás korban megszeressék a sportot, egészségesek legyenek, szép alakkal és fejlett mozgáskoordinációval, mozgáskultúrával rendelkezzenek. Továbbá céljaink, közé tartozik, hogy alkattól függetlenül, a mozgás örömét közvetítő, és a mozgás fontosságát hangsúlyozó programmal az egészséges életmód szellemét életformává alakítjuk.

Iskolánk  17 éve foglalkozik az egészséges életre való neveléssel, amatőr képzésével fitness sportágban.
A gyermekek színvonalas oktatása, edzőtáboroztatása, esetleges versenyeztetése, és utánpótlás nevelés szintén legfontosabb céljaink, közé tartozik.
Foglalkozásainkon nagy hangsúlyt fektetünk a zenére, történő mozgásra, jó hangulatra, és a teljesítménykényszer nélküli, de igen hatásos edzésekre.
Az iskola nem versenyeztet, félévkor, illetve év végén bemutató órák keretében adnak számot résztvevőink tudásaikról. A nyári szünetben, nyári táborainkban folytathatják az aktív sportolást a gyerekek.