Uhljar Luca

Aerobic

Uhljar Luca vagyok, kutató gyógyszerészként dolgozom a Szegedi Tudományegyetemen, emellett aerobik sportoktató végzettségem van.

Mielőtt Szegedre költöztem, csaknem 10 éven át versenyszerűen aerobikoztam szülővárosomban, Szarvason. Ez idő alatt az országos helyezések mellett a Magyar Aerobik Válogatott tagjaként nemzetközi versenyeken is sikeresen szerepeltem. A sportot mindig is komolyan vettem, a gimnáziumi ballagásomról is egyenesen Budapestre utaztam a Magyar Kupára versenyezni…

2014-ben jöttem Szegedre és kerültem be az egyetem Cheerleader csapatába, melynek 5 évig oszlopos tagja voltam. A szurkolói csapattal felléptünk az egyetemi rendezvényeken túl a MOL-Pick Szeged férfi kézilabda mérkőzéseinek szüneteiben, a Dunai Regattán és számos szegedi, ill. vidéki rendezvényen is. Legszebb versenyeredményem a pomponnal: trióban 2. és csapatban 1. helyezés.

3 éve oktatom a saját stílusomban, aerobik elemekkel színesítve a pompon táncot a gyerekeknek, akiknek a mozgáskultúra mellett szeretném átadni azt a csapat- és versenyszellemet, amit nekem tanított a sport.

Leave a Reply